TRANSPORT GRATUIT IN ROMANIA
0 Cart
Added to Cart
  You have items in your cart
  You have 1 item in your cart
  Total
  Check Out Continue Shopping

  Refund policy

  Produsele DAS MATIA sunt create si personalizate special pentru tine. Executia lor dureaza 1-3 zile din momentul plasarii comenzii.

  Comanda ta va fi trimis prin curierat cu SameDay so speram sa ajunga la tine in maximum 48 h. DAS MATIA apreciaza faptul ca investesti in branduri romanesti si de aceea iti oferim gratuit costul de transport. Putem livra, de asemenea, in orice tara membra a Uniunii Europene, in termen de 3-6 zile. Costul e calculat automat la finalizarea comenzii in functie de zona de livrare.

  Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate, lucrate pe masura, cu mesjaul si culoare broderiei personalizate in culorile si scrisul alese de catre tine NU se returneaza. Astfel, este foarte important sa verifici din nou datele comenzii in emailul de confirmare mai ales daca iti doresti un model personalizat.

  Produsele DAS MATIA sunt 100% personalizate pentru tine. Fiecare produs este unic. In cazul in care produsul care iti este livrat are probleme de executie, te rugam sa ne trimiti un mail in 24 de ore de la livrare pentru a ne spune care este problema si a ne trimite fotografii, la joy@dasmatia.com. Vom evalua problema imediat si vom decide impreuna daca e cazul sa-ti schimbam produsul. Daca nu exista nicio solutie rapida, iti vomreturna banii pe comanda in 3 zile de la primirea returului prin curierul SameDay. Iti multumim ca ne esti alaturi!